Het belang van all-season banden

All-season banden en het belang ervan

Banden waarmee in alle vier de seizoenen gereden kan worden. Het klinkt bijna te mooi om waard te zijn, maar ze zijn er toch echt! All-season banden zijn tegenwoordig erg populair onder onze klanten. Vooral berijders die een grote bandenmaat (vanaf 17 inch) onder de leaseauto hebben, kiezen vaker voor all-season banden. Naast dat het wel een andere rijstijl vergt in de vier seizoenen, hebben deze all-season banden een aantal belangrijke voordelen. Dit is onze top 3:

Genoeg grip in alle seizoenen

In Nederland heerst er op dit moment een gematigd klimaat. De echte extreme temperaturen blijven hier vaak wel uit. Met deze all-season banden is er dus voldoende grip, zeker tijdens de zachte winters.

Geen tijd meer kwijt aan bandenwissels

Bij temperaturen onder de 7 graden worden berijders vaak geadviseerd om winterbanden onder hun auto te laten monteren. Met deze all-season banden is het maken van afspraken voor deze bandenwissels echter voorbij. Dit scheelt een hoop tijd, maar dit scheelt ook aan kosten voor het monteren, balanceren, en opslaan van winter- en zomerwielen.

Veilig en zorgeloos de grens over

Met all-season banden is het een stuk makkelijker om de grens over te gaan. Bijvoorbeeld, in Duitsland en Oostenrijk zijn er nogal strenge regels omtrent het winterbanden beleid. Met all-season banden is dit een zorg minder, want deze banden worden vaak overal geaccepteerd in het winterseizoen.

Ook interesse in all-season banden onder jouw leaseauto? Neem contact op met onze leaseadviseurs en laat deze banden in het leasecontract opnemen!

Niks willen missen van Maas-De Koning Lease?

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws omtrent de leasemarkt en nieuwe modellen? Of gewoon geïnteresseerd in handige weetjes of tips voor je leaseauto? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn voor wekelijkse updates!

Website promotie lease