Maas-De Koning Lease

Team Maas-De Koning Lease

Persoonlijke benadering

Maas-De Koning Lease staat voor de meest persoonlijke dienstverlening in een wereld waarin cijfers alles lijken te dicteren. Zie het als je zaakwaarnemer op leasegebied, je rechterhand in autoland en de adviseur die duidelijk verder gaat dan zijn concurrentie.

Maas-De Koning Lease

Bij Maas-De Koning Lease vind je alle automerken en alle technische, financiële en fiscale kennis waar je als klant je voordeel mee kunt doen. Met kennis van zaken op het gebied van alle aspecten van leasing, (e-)mobiliteit en natuurlijk liefde voor auto’s. Met een vriendelijke insteek, voor mens, milieu en klimaat denken wij verder dan het hier en nu. Ook voor elektrisch rijden, flexibele shortlease aanbiedingen, laadoplossingen en lease-a-bike bent u bij Maas-De Koning aan het juiste adres…. Geen groot onpersoonlijk leasekantoor, maar een ondernemend, enthousiast en professioneel team van collega’s die altijd voor je klaar staan. Leuk om kennis te maken!

Maak kennis met ons team

Vestigingen Maas-De Koning Lease

Maas-De Koning Lease, het beste van twee werelden:

Onderdeel van Maas-De Koning

Als onderdeel van Maas-De Koning is Maas-De Koning Lease in de kern een dealer leasemaatschappij met een MKB hart. Dat is de taal die wij spreken en die grote corporate leasemaatschappijen niet goed verstaan. Daarnaast is de combinatie leasemaatschappij en dealervestigingen zeer effectief omdat er zeer korte lijnen zijn met showrooms, voorraad en werkplaatsen. Dat maakt kiezen voor Maas-De Koning Lease wel heel eenvoudig.

Meer over Maas-De Koning Lease

Maas-De Koning is een samengesteld familiebedrijf en officiële dealer van de sterke merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Dertien vestigingen met ondermeer schadeherstelbedrijven, wasstraten en occasioncentra. Maas-De Koning is de meest all round dealergroep in het ‘Groene Hart’. Met bijna 500 medewerkers zijn we elke dag met veel passie aan de slag om onze klanten blij te maken.

Powered by Volkswagen Pon Financial Services

Maas-De Koning Lease is een label van Volkswagen Pon Financial Services en daarmee onderdeel van een krachtige en slagvaardige partij die ons tal van voordelen biedt zoals inkoopkracht / slagkracht, solide backoffice, mooie online applicaties en een professionele berijderdesk.

Wie of wat is volkswagen Pon Financial Services (VWPFS)?

Volkswagen Pon Financial Services biedt op automotive toegesneden financiële, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan. Met ruim 180.000 leasecontracten in portefeuille behoort VWPFS tot één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. VWPFS heeft twee sterke aandeelhouders (Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings B.V.) die zorgen voor een solide basis van de organisatie. Dagelijks werken 550 gedreven medewerkers keihard aan een uitstekende dienstverlening.