Shortlease

Shortlease

Shortlease

Shortlease bij Maas-De Koning Lease is ideaal voor de invulling van de mobiliteitsbehoefte voor een periode van 1 tot 12 maanden en dus een zeer handige leasevorm bijvoorbeeld tijdens de proeftijd van een nieuwe medewerker of voor een tijdelijke invulling van mobiliteit op projectbasis.

Of je nu op zoek bent naar een representatieve auto voor jouw projectmanager, een bestelbus nodig hebt voor een grote klus of in afwachting van de bestelde leaseauto ter overbrugging toch je (nieuwe) collega mobiel wil houden. In alle gevallen hebben wij middels shortlease passend vervoer direct voor jou beschikbaar.

Voordelen van Shortlease

 • Flexibel
 • Volledig ontzorgd
 • Snel rijden
 • Representatieve auto
 • Vast maandbedrag
 • Ook bestelauto’s mogelijk

Eigen huurvloot

Maas-De Koning Lease biedt shortlease aan in samenwerking met Maas-De Koning Autoverhuur, officieel franchisepartner van Euromobil Nederland. Met een eigen verhuurvloot van 400 auto’s in de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens is er voor iedere aanvraag wel een passend model te vinden. Samen met Euromobil Nederland beschikken wij over één van de grootste verhuurvloten in Nederland. Hierdoor bieden wij flexibele maatwerkoplossingen.

Shortlease

Veelgestelde vragen over Shortlease

Wat is Shortlease?

Shortlease is een mobiliteitsvorm welke ideaal is voor de invulling van de mobiliteitsbehoefte voor een periode van 1 tot 12 maanden.

Wanneer Shortlease?

Shortlease is een zeer handige leasevorm tijdens bijvoorbeeld de proeftijd van een nieuwe medewerker of voor een tijdelijke invulling van mobiliteit op projectbasis.

Wat zijn de voordelen van Shortlease?

Flexibel
Volledig ontzorgt
Snel rijden
Representatieve auto
Vast maandbedrag
Ook bestelauto’s mogelijk

Wat is Euromobil?

Wij bieden Shortlease aan in samenwerking met Maas-De Koning Autoverhuur, officieel franchisepartner van Euromobil Nederland. Dit is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers.

Leasevormen

Toch andere leasevorm?

Shortlease toch niets voor jou? Er zijn nog meer mogelijkheden. Misschien past Full Operational Lease, Flexibel Lease, Netto Operational Lease of Occasion Lease wel beter bij je.

Waarom zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease?

 • Geen grote investering in één keer
 • Geen zorgen over financiering
 • Verschillende leasevormen mogelijk
 • Fiscale voordelen
 • Lage rente
 • Maximale service
Audi A8 (3)

Meer informatie over Shortlease?

De ervaren adviseurs van Maas-De Koning Lease helpen jou graag bij het uitzoeken welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Weet je als berijder al helemaal welke auto je wilt rijden? Vul dan het formulier in, dan ontvang je van ons een voorstel op maat!

Liever persoonlijk contact?

Plan vrijblijvend iets in met een van de Maas-De Koning adviseurs om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek bij jou (of bij ons) op kantoor, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt.