Afspraak inplannen Maas-De Koning Lease

Laten we iets inplannen

Plan vrijblijvend een afspraak met een van de ervaren adviseurs van Maas-De Koning.

We zien er naar uit om kennis met je te maken

Laten we iets inplannen om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek bij jou (of bij ons) op kantoor, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt. We plannen het gesprek wel graag van te voren in zodat we de tijd voor je kunnen nemen en de nodige voorbereiding kunnen doen. Zo heb jij ook sneller antwoorden op al jouw vragen.

Team Maas-De Koning Lease informeert jou graag over de trends en veranderingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het is ons doel om voor jou als relatie van toegevoegde waarde te zijn. Bij Maas-De Koning Lease geloven we dat het cruciaal is om onze relaties persoonlijk te kennen en die relatie duurzaam te onderhouden. Plan dus geheel vrijblijvend een afspraak met een van de ervaren adviseurs van Maas-De Koning Lease.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Nu meteen een afspraak inplannen?

Vooruitlopend op ons gesprek ontvangen we graag wat informatie van je zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het gesprek. Dat praat nog makkelijker. Vul even onderstaand formulier in, dan zien / spreken we elkaar snel!

Telefonisch een afspraak maken?

Vul je liever geen formulier en vind je het prettiger om gewoon even te bellen om een afspraak in te plannen? Dan doen we dat gewoon. We zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar.