Contact Maas Autogroep

Laten we iets inplannen

We zien er naar uit om kennis met je te maken

Om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt. We plannen het gesprek wel graag in zodat we de tijd voor je kunnen nemen en de nodige voorbereiding kunnen doen.

WIl je ons formuier invullen?

Vooruitlopend op ons gesprek zouden we alvast wat informatie van je krijgen zodat we ons goed kunnen voorbereiden op ons gesprek. Dat praat nog makkelijker. Vul even onderstaand formulier in, dan zien / spreken we elkaar snel!

Of gewoon bellen voor afspraak?

Vul je liever geen formulier en vind je het prettiger om gewoon even te bellen om een afspraak in te plannen? Dan doen we dat gewoon. We zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar.

Ook interessant

Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback Slider


Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de Audi A1 Sportback zich overal thuis, van stadsplein tot snelweg. En met zijn karakteristieke, vlotte design scoort de A1 Sportback meteen punten.

CUPRA Born

CUPRA Born

Zakelijk rijden in een CUPRA Born betekent altijd met een dikke glimlach in je auto stappen. De elektrische aandrijflijn maakt de CUPRA Born vriendelijk voor het milieu, jouw portemonnee en jouw rijplezier.

Volkswagen ID.4 Advantage Pro

Volkswagen ID.4


Maak kennis met de ID.4, de volledig elektrische SUV van Volkswagen met een actieradius tot 520 km*. Het ontbreekt je aan niets in de ID.4.