Netto Operational Lease

Netto Operational Lease

Waarom kiezen voor Netto Operational Lease?

Bij Netto Operational Lease profiteer je van de lusten van een Financial Leaseconstructie in combinatie met de fiscale voordelen van Full Operational Lease. En dat tegen een veel lagere rente dan bij financial lease.

Voordelen

  • Lage rente
  • Niet op jouw balans
  • Aankoopoptie, geen plicht

Verschil met Financial Lease

Een Netto Operational leasecontract bij Maas-De Koning Lease is een interessant alternatief voor Financial Lease. Bij deze leaseconstructie staat ook financiering van de auto centraal maar dan tegen een lagere rente dan bij financial lease. Als je kiest voor Netto Operational Lease bij Maas-De Koning Lease, dan kies je voor een leasecontract waarbij alleen de kosten voor rente, afschrijving en de wegenbelasting zijn opgenomen.

Off Balance

De auto staat op naam van Maas-De Koning Lease en ook op onze balans. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken. Omdat de auto niet op jouw balans staat kan geen investeringsaftrek krijgen, zoals bij financial lease.

Aankoopoptie

Door middel van een aankoopoptie is het mogelijk om aan het eind van het leasecontract eigenaar te worden van de leaseauto, maar het is geen aankoopplicht zoals bij financial lease wel het geval is.

Netto Operational Lease

Veelgestelde vragen over Netto Operational Lease

Wat is Netto Operational Lease?

Bij Netto Operational Lease huur je eigenlijk een auto. Het voertuig wordt niet jouw eigendom. De leaseauto blijft zowel juridisch als economisch van de leasemaatschappij en staat dus ook op de balans van de leasemaatschappij.

Wie is de eigenaar bij Netto Operational Lease?

De auto staat op naam van Maas-De Koning Lease en ook op onze balans. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken. Omdat de auto niet op jouw balans staat kan geen investeringsaftrek krijgen, zoals bij Financial Lease.

Wat zijn de voordelen van Netto Operational Lease?

Lage rente
Niet op jouw balans
Aankoopoptie, geen plicht

Wat is en aankoop optie bij Netto Operational Lease?

Door middel van een aankoopoptie is het mogelijk om aan het eind van het leasecontract eigenaar te worden van de leaseauto, maar het is geen aankoopplicht zoals bij Financial Lease.

Full Operational Lease

Toch andere leasevorm?

Netto Operational Lease toch niets voor jou? Er zijn nog meer mogelijkheden. Misschien past Full Operational Lease, Shortlease, Flexibel Lease of Occasion Lease wel beter bij je.

Waarom zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease?

  • Geen grote investering in één keer
  • Geen zorgen over financiering
  • Verschillende leasevormen mogelijk
  • Fiscale voordelen
  • Lage rente
  • Maximale service
Audi A8 (3)

Zakelijke Leaseofferte aanvragen

Okay, we gaan een mooie aanbieding voor jouw nieuwe leaseauto maken. Om dat te doen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Auto gegevens

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Jouw gegevens

Aanvraag details

Extra componenten

Meer informatie over Netto Operational Lease?

De ervaren adviseurs van Maas-De Koning Lease helpen jou graag bij het uitzoeken welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Weet je als berijder al helemaal welke auto je wilt rijden? Vul dan het formulier in, dan ontvang je van ons een voorstel op maat!

Liever persoonlijk contact?

Plan vrijblijvend iets in met een van de Maas-De Koning adviseurs om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek bij jou (of bij ons) op kantoor, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt.