Netto Operational Lease

Een mooi alternatief voor Financial Lease

Netto Operational Lease

Wel de lusten van een Financial Leaseconstructie in combinatie met de fiscale voordelen van Full Operational Lease. En dat tegen een veel lagere rente dan bij financial lease.

Voordelen

  • Lage rente
  • Niet op jouw balans
  • Aankoopoptie, geen plicht

Verschil met Financial Lease

Een Netto Operational leasecontract bij Maas-De Koning Lease is een interessant alternatief voor Financial Lease. Bij Netto operational lease staat ook financiering van de auto centraal maar dan tegen een lagere rente dan bij financial lease. Als je kiest voor Netto Operational Lease bij Maas-De Koning Lease, dan kies je voor een leasecontract waarbij alleen de kosten voor rente, afschrijving en de wegenbelasting zijn opgenomen.

Off Balance

De auto staat op naam van Maas-De Koning Lease en ook op onze balans. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken. Omdat de auto niet op jouw balans staat kan geen investeringsaftrek krijgen, zoals bij financial lease.

Aankoopoptie

Door middel van een aankoopoptie is het mogelijk om aan het eind van het leasecontract eigenaar te worden van de leaseauto, maar het is geen aankoopplicht zoals bij financial lease het geval is.

Volkswagen T-Roc

Zakelijke Leaseofferte aanvragen

Okay, we gaan een mooie aanbieding voor jouw nieuwe leaseauto maken. Om dat te doen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Auto gegevens

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Jouw gegevens

Aanvraag details

Extra componenten