Full Operational Lease

Full Operational Lease

Onbezorgd leasen tegen een aantrekkelijk tarief

Kies voor Full Operational Lease

Het is de populairste zakelijke leasevorm in Nederland, maar dat is niet zo gek, want met Full Operational Lease bij Maas-De Koning Lease ben je volledig ontzorgt en verzekerd van onbezorgd autorijden. Je krijgt de beste service tegen een scherp en vast leasetarief per maand.

Full Operational Lease offerte aanvragen

De voordelen

 • Maximale service
 • Lage rente
 • Vast maandtarief
 • Kosten zijn aftrekbaar
 • Geen zorgen over financiering

Risico’s? Afgedekt.

De grote risico’s zijn door Maas-De Koning Lease overgenomen als je kiest voor FOL. Denk eens aan hoge kosten voor onverwachte reparaties of tegenvallende resultaten bij verkoop of inruil van de auto (restwaarde
risico). Hierover hoef je met deze leasevorm van
Maas-De Koning Lease niet wakker te liggen en dat voelt goed.

Financiën? Ook geregeld.

Je hebt geen zorgen over de aanschafkosten of onderhandeling, dat regelen wij allemaal voor je. Maas-De Koning Lease is eigenaar van de leaseauto, waardoor de investering van de auto geactiveerd op de balans van Maas-De Koning Lease. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken. Hierdoor is de administratie zowel in tijd als qua uitvoering eenvoudig te doen.

Verzekerd van onbezorgd leasen.

Alle belangrijke autokosten die bij autorijden horen, zijn bij FOL inbegrepen. Dus kosten voor wegenbelasting, onderhoud & reparaties, vervanging van banden én een verzekering met All-Risk dekking zijn inbegrepen in een vast leasebedrag per maand. En dat is heel erg prettig want zo weet je altijd precies waar je qua autokosten de komende jaren aan toe bent.

Veelgestelde vragen over Full Operational Lease

Wat is Full Operational Lease?

Full Operational Lease is een zakelijk leasevorm waarbij de operationale kosten zijn inbegrepen.

Wie is de eigenaar bij Full Operational Lease?

Bij Full Operational Lease is de leasemaatschappij de volledige eigenaar van het voertuig. De verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie zitten inbegrepen bij je leasecontract.

Wat zijn de voordelen van Full Operational Lease?

Maximale service
Lage rente
Vast maandtarief
Kosten zijn aftrekbaar
Geen zorgen over financiering

Hoe zit het met de bijtelling?

Bij Full Operational Lease betaal je bijtelling als er meer dan 500 km per jaar privé in de zakelijke leaseauto wordt gereden. De hoogte van de bijtelling hangt af van de type auto en de afspraken die zijn opgenomen in het contract.

Full Operational Lease

Toch andere leasevorm?

Deze leasevorm toch niets voor jou? Er zijn nog meer mogelijkheden. Misschien past Flexibel Lease, Shortlease, Netto Operational Lease of Occasion Lease wel beter bij je.

Waarom zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease?

 • Geen grote investering in één keer
 • Geen zorgen over financiering
 • Verschillende leasevormen mogelijk
 • Fiscale voordelen
 • Lage rente
 • Maximale service
Audi A8 (3)

Zakelijke Leaseofferte aanvragen

Okay, we gaan een mooie aanbieding voor jouw nieuwe leaseauto maken. Om dat te doen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Auto gegevens

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Jouw gegevens

Aanvraag details

Extra componenten

Meer informatie?

De ervaren adviseurs van Maas-De Koning Lease helpen jou graag bij het uitzoeken welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Weet je als berijder al helemaal welke auto je wilt rijden? Vul dan het formulier in, maar ontvang je van ons een voorstel op maat!

Liever persoonlijk contact?

Plan vrijblijvend iets in met een van de Maas-De Koning adviseurs om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek bij jou (of bij ons) op kantoor, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt.