Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen

Een bedrijfswagen leasen

Kies de financiële optie die bij jou past wanneer het gaat om een bedrijfswagen leasen. Als ondernemer kun je jouw bus op verschillende manieren inzetten: Kiest je voor full operational lease, netto operational lease, flexibel lease of misschien zelfs occasion lease of shortlease. Wat de voor- en nadelen van deze opties voor jou specifiek zijn bespreken we graag met jou als ondernemer. Wanneer de keuze voor een bepaalde leaseconstructie hebt gemaakt, blijft het daar niet bij. Wij helpen je bijvoorbeeld graag verder bij de inrichting en belettering van jouw bus. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een netwerk van specialisten opgebouwd waarmee we jouw ideale bedrijfsbus kunnen vormgeven.

BPM-vrijstelling Bedrijfswagens verdwijnt.

Per 1 januari 2025 vervalt de bpm-vrijstelling en wordt vanaf dan berekend op basis van CO2-uitstoot. Is vergroenen een optie?

Veranderingen in de bpm-vrijstelling voor bedrijfswagens worden geïmplementeerd als onderdeel van de overheid’s ambitie om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. In lijn met dit doel en de plannen om de verkoop van (bedrijfs)auto’s met verbrandingsmotoren vanaf 2030 te verbieden, heeft de overheid besloten de bpm-vrijstelling te beëindigen. Deze stap is bedoeld om ondernemers aan te moedigen bewust te kiezen voor schoner vervoer, met een specifieke focus op voertuigen met geen tot weinig CO2-uitstoot. In de gratis whitepaper “voorsorteren 2024” leest u meer over dit onderwerp.

Bij Maas-De Koning Lease kunnen wij jou van allerlei oplossingen voorzien. Van brandstofmotoren tot plug-in hybride en vol elektrisch. Van Caddy tot Crafter!

Volkswagen Bedrijfswagen Crafter Hero Pakket

Bekijk de Bedrijfswagens leasetoppers!

De start van Zero Emission Zones.

Nederland heeft de ambitie om in 2050 emissievrij te zijn. Om dat te bereiken heeft de overheid een aantal maatregelen genomen die van directe invloed zijn op ondernemers. Een onderdeel van dit plan zijn de Zero Emission Zones.

Zero Emission Zones (ZEZ) zijn specifieke gebieden waar alleen voertuigen zijn toegestaan die geen schadelijke emissies uitstoten tijdens het rijden. Het doel van deze zones is om de luchtkwaliteit te verbeteren, de impact van luchtvervuiling te verminderen en de gezondheid van de inwoners te bevorderen. In Zero Emission Zones worden traditionele voertuigen op fossiele brandstoffen worden beperkt of verboden, terwijl elektrische en voertuigen worden aangemoedigd.

Vanaf 1 januari 2025 zullen de eerste 26 grote steden gaan starten met de Zero Emission Zones. In de gratis whitepaper “voorsorteren 2024” lees je meer over dit onderwerp.

Volkswagen ID Buzz Cargo (3)

Zero-Emissie Kentekencheck

Op de website opwegnaarZES.nl kun je aan de hand van uw kenteken checken of jouw bedrijfswagen in 2025 de zero-emissie zones in mag. Tevens vind je alle informatie over de ZE-zones.

Bedrijfswagen leasen voor starters

Is het ook mogelijk om een bedrijfsauto te leasen met mijn startende bedrijf? Vaak wordt gedacht van niet. Desalniettemin zijn er wel degelijk mogelijkheden om samen met jou te kijken naar een bedrijfsauto o.b.v. operationele lease om de start van jouw bedrijf de gewenste boost te geven. Wij zetten ons graag in voor een passende oplossing en duurzame relatie voor de lange termijn. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Bedrijfswagen inrichting – expertise, advies, service en ondersteuning

Het zelf in elkaar zetten van een massieve inrichting van hout, is niet meer van deze tijd. Er zijn tegenwoordig diverse specialisten die tal van inbouwsystemen aanbieden. Op basis van jouw locatie, merkvoorkeur en gunning van de opdracht stemmen we dit graag met jou af. Bij Maas-De Koning Lease adviseren wij onze klanten samen met onze partners over de beste oplossing voor uw gebruik. Hierdoor rijd je bij Maas-De Koning Lease altijd met een veilige, efficiënt ingerichte en duurzame bedrijfswageninrichting. Geruststellend toch!?

Wist je dat een lichtere inbouw betekent dat je wel degelijk minder brandstof zult verbruiken? Dit betekent ook minder CO2 uitstoot, bandenslijtage en druk op de remmen. Kortom een lagere TCO (Total Cost of Ownership). Bij operationele lease blijft Maas-De Koning Lease weliswaar eigenaar van het voertuig, dit vertaalt zich wel in een lager leasetarief.

Laadkleppen

Een bedrijfswagen met een laadklep maakt laden en lossen van jouw producten een stuk gemakkelijker en hanteerbaar. Er zijn diverse invullingen te presenteren. Bij Maas-De Koning Lease gaan we graag met jou in gesprek voor de beste oplossing. Zo heeft een laadklep natuurlijk wel invloed op de laadvermogen en laadsnelheid. Dit kan voor een koerier nadelig uitpakken.

Wist je dat er ook halve en inwendige laadkleppen geleverd kunnen worden? Maas-De Koning Lease adviseert jou samen met onze partners wat het best aansluit op jouw gebruik. Daarnaast betekent het leasen van een laadklep dat de liquiditeit van je bedrijf elders kan worden benut. Fijn hè!?

Belettering, reclame, wrapping

Wil je als ondernemer niet het liefst dat iedereen weet wat jouw bedrijf kan en doet? Met de juiste reclame op jouw bedrijfswagen krijg je ontelbaar veel contactmomenten. Het mooiste is nog wel dat al deze exposure bijna voor niets kan worden geregeld. Wanneer je bij Maas-De Koning Lease een bedrijfswagen leaset is het geen probleem het voertuig te voorzien van pakkende reclame. Dit kan in de vorm van een tekst, reclamebeeld of volledige carwrap. Hierover informeren onze leaseadviseurs jou graag.

Wij werken samen met diverse partijen die zich bewezen hebben in kwalitatieve voertuigbestickering. Dit betekent dat jouw bedrijfswagen altijd wordt voorzien van professionele folies. Of je nu 12 maanden leaset of 60 maanden. Jouw bedrijfslogo blijft er altijd goed uit zien. Maas-De Koning Lease gaat samen met jou voor de beste kwaliteit. Bijkomend voordeel, wanneer we de belettering opnemen in de lease is deze investering tevens meeverzekerd. Mocht er dan onverhoopt eens schadegeval optreden, herstellen wij het voertuig inclusief de aangebrachte belettering. Complete ontzorging dus en gelijk weer gereed voor gebruik!

Elektrische Bedrijfswagen leasen

Elektrische bedrijfswagen leasen

Wanneer je kiest voor een nieuwe bedrijfswagen voorzien van volledig elektrische aandrijving, kan dit allerlei interessante voordelen bieden voor jou als ondernemer. Weliswaar ligt de investering van een innovatief product als de elektrische bedrijfswagen hoger dan de conventionele diesel- of benzine uitvoering, maar dit kunnen we afzetten tegen lagere onderhoudskosten een langere levensduur en besparing op brandstofverbruik. Maas-De Koning Lease rekent graag voor je uit wat dit betekent voor het leasetarief.

Wist je dat het over enkele jaren wel eens zo kan gaan zijn dat je met een conventionele bedrijfswagen de stadscentra niet meer in kunt? Wellicht kunnen wij jou daarom nu al informeren over dit passende alternatief en kijk op de toekomst. Tevens zet je hiermee een flinke stap in de goede richting als het gaat om de CO2 voetnoot van jouw bedrijf. Een duurzame optie om te overwegen?

Waarom zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease?

  • Geen grote investering in één keer
  • Geen zorgen over financiering
  • Verschillende leasevormen mogelijk
  • Fiscale voordelen
  • Lage rente
  • Maximale service
Audi A8 (3)

Leaseofferte aanvragen voor een Bedrijfswagen

Om een leaseofferte voor een bedrijfswagen voor je te kunnen maken hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvraag details

Meer informatie over een bedrijfswagen leasen?

De ervaren adviseurs van Maas-De Koning Lease helpen jou graag bij het uitzoeken welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Weet je als berijder al helemaal welke bus je wilt rijden? Vul dan het formulier in, dan ontvang je van ons een voorstel op maat!

Liever persoonlijk contact?

Plan vrijblijvend iets in met een van de Maas-De Koning adviseurs om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek bij jou (of bij ons) op kantoor, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt. 


Ook interessant!

Zero-emissiezones

zero-emissiezones ze-zone wat is dat maas leasing

Welke soorten milieuzones zijn er? Waar in Nederland zijn deze milieuzones? En voor welke voertuigen gelden deze milieuzones (en voor welke niet)?

Milieuzones

Welke soorten milieuzones zijn er? Waar in Nederland zijn deze milieuzones? En voor welke voertuigen gelden deze milieuzones (en voor welke niet)?

BPM-vrijstelling ondernemers

In het belastingplan 2023 wordt aangekondigd dat de BPM-vrijstelling voor ondernemers (de zogenoemde grijskentekenregeling) per 1 januari 2025 komt te vervallen.