Cupra Formentor

Flexibel Leasen

Flexibel Leasen: Het kan!

Een zekere mate van flexibiliteit in het wagenpark is wenselijk en kan veel gedoe en kosten voorkomen. Met Flexibel Lease biedt Maas-De Koning Lease de mogelijkheid om al vanaf 12 maanden het leasecontract boetevrij voortijdig te beëindigen tegen een aantrekkelijke maandprijs. Dat beschermt tegen onverwacht hoge kosten als bijvoorbeeld als het dienstverband van de berijder eindigt of als de berijder arbeidsongeschikt raakt.

Voordelen Flexibel Lease

 • Vanaf 12 maanden boetevrij beëindigen
 • Flexibel
 • Volledig ontzorgt: o.b.v. Full Operational Lease
 • Grote risico’s gedekt
 • Ook bestelauto’s mogelijk

Flex Lease bedrijfswagens

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn rondom Flex Lease van bedrijfswagens? Jij blijft als ondernemer vakwerk leveren. Ondanks uitdagende omstandigheden, zoals het ontstaan van zero emissie zones en de afschaffing van de bpm-vrijstelling. Het kiezen van een nieuwe bedrijfswagen is daardoor niet gemakkelijk. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel?

Met Flex Lease sta je nooit vast. Kies de bedrijfswagen die nu het best bij je past en stap na één jaar simpelweg over naar een ander model, als jouw situatie daar om vraagt. En dat voor slechts een klein bedrag extra bovenop je maandelijkse leasetarief.

Rekenvoorbeeld Flex Lease bedrijfswagens

ModelUitvoeringVanafprijs Full Operational Lease p/mVanafprijs Flex Lease p/mTotaal leasetarief p/m
Caddy Cargo2.0 TDI 75 kW Comfort€ 512 p/m€ 33 p/m€ 545 p/m
Crafter2.0 TDI 103 kW Trend 30 L3H3 FWD€ 760 p/m€ 50 p/m€ 810 p/m
ID. Buzz Cargo
BEV 82 kWh 150 kW Cargo
€ 980 p/m€ 82 p/m€ 1.062 p/m
Let op: dit is een rekenvoorbeeld!

Flexibel Lease: Vast leasebedrag en maximaal comfort

Bij Flexibel Lease is de basis altijd Full Operational Lease dus je bent ook verzekerd van onbezorgd leasen. Alle belangrijke autokosten die bij autorijden horen zijn bij Full Operational lease inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Denk hierbij aan kosten voor wegenbelasting, onderhoud, reparaties, vervanging van banden én een verzekering met All-Risk dekking. En dat is heel erg prettig, want zo weet je altijd precies waar je qua autokosten de komende jaren aan toe bent.

Bij Full Operational lease zijn de grote risico’s door Maas-De Koning Lease overgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoge kosten voor onverwachte reparaties of tegenvallende resultaten bij verkoop van de auto (restwaarde risico). Daarnaast heb je geen zorgen over de aanschafkosten of onderhandeling, dat regelen wij allemaal voor je. Maas-De Koning Lease is eigenaar van de leaseauto en dus staat de investering van en tijdens de looptijd van het leasecontract op de balans van Maas-De Koning Lease geactiveerd. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken en is de administratie zowel in tijd als qua uitvoering eenvoudig te doen.

Veelgestelde vragen over Flexibel Lease

Wat is Flexibel Lease?

Met Flexibel Lease biedt Maas-De Koning Lease de mogelijkheid om al vanaf 12 maanden het leasecontract boetevrij voortijdig te beëindigen tegen een aantrekkelijke maandprijs.

Wat zijn de voordelen van Flexibel Lease?

Vanaf 12 maanden boetevrij beëindigen
Flexibel
Volledig ontzorgt: o.b.v. Full Operational Lease
Grote risico’s gedekt
Ook bestelauto’s mogelijk

Hoe werkt Flexibel Lease?

Bij Flexibel Lease is de basis altijd Full Operational Lease dus je bent ook verzekerd van onbezorgd leasen. Alle belangrijke autokosten die bij autorijden horen zijn bij Full Operational lease inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Denk hierbij aan kosten voor wegenbelasting, onderhoud, reparaties, vervanging van banden én een verzekering met All-Risk dekking.

Full Operational Lease

Toch andere leasevorm?

Flexibel Lease toch niets voor jou? Er zijn nog meer mogelijkheden. Misschien past Full Operational Lease, Shortlease, Netto Operational Lease of Occasion Lease wel beter bij je.

Waarom zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease?

 • Geen grote investering in één keer
 • Geen zorgen over financiering
 • Verschillende leasevormen mogelijk
 • Fiscale voordelen
 • Lage rente
 • Maximale service
Audi A8 (3)

Flexibel lease offerte aanvragen

Okay, we gaan een mooie aanbieding voor jou maken. Om dat te doen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Auto gegevens

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Jouw gegevens

Aanvraag details

Extra componenten

Meer informatie over Flexibel Lease?

De ervaren adviseurs van Maas-De Koning Lease helpen jou graag bij het uitzoeken welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Weet je als berijder al helemaal welke auto je wilt rijden? Vul dan het formulier in, dan ontvang je van ons een voorstel op maat!

Liever persoonlijk contact?

Plan vrijblijvend iets in met een van de Maas-De Koning adviseurs om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek bij jou (of bij ons) op kantoor, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt.