Cupra Formentor

Flexibel Leasen bij Maas-De Koning Lease

Vanaf 12 maanden boetevrij beëindigen

Een zekere mate van flexibiliteit in het wagenpark is wenselijk en kan veel gedoe en kosten voorkomen. Met Flexibel Lease biedt Maas-De Koning Lease de mogelijkheid om al vanaf 12 maanden het leasecontract boetevrij voortijdig te beëindigen tegen een aantrekkelijke maandprijs. Dat beschermt tegen onverwacht hoge kosten als bijvoorbeeld als het dienstverband van de berijder eindigt of als de berijder arbeidsongeschikt raakt.

Vast leasebedrag en maximaal comfort

Bij Flexibel Lease is de basis altijd Full Operational Lease dus je bent ook verzekerd van onbezorgd leasen. Alle belangrijke autokosten die bij autorijden horen zijn bij Full Operational lease inbegrepen voor een vast bedrag per maand. Denk hierbij aan kosten voor wegenbelasting, onderhoud, reparaties, vervanging van banden én een verzekering met All-Risk dekking. En dat is heel erg prettig, want zo weet je altijd precies waar je qua autokosten de komende jaren aan toe bent.

Bij Full Operational lease zijn de grote risico’s door Maas-De Koning Lease overgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoge kosten voor onverwachte reparaties of tegenvallende resultaten bij verkoop van de auto (restwaarde risico). Daarnaast heb je geen zorgen over de aanschafkosten of onderhandeling, dat regelen wij allemaal voor je. Maas-De Koning Lease is eigenaar van de leaseauto en dus staat de investering van en tijdens de looptijd van het leasecontract op de balans van Maas-De Koning Lease geactiveerd. Zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken en is de administratie zowel in tijd als qua uitvoering eenvoudig te doen.


Flexibel lease offerte aanvragen

Okay, we gaan een mooie aanbieding voor jou maken. Om dat te doen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Auto gegevens

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Jouw gegevens

Aanvraag details

Extra componenten


Audi A3 Sportback

Andere leasevormen

Er zijn veel verschillende leasevormen, ieder met z’n eigen voordelen. Ben je benieuwd welke leasevormen er nog meer zijn?