Occasion Lease

Occasion Lease

Occasion leasen

Als je op korte termijn een goede en representatieve auto nodig hebt, maar liever niet teveel betaalt of lang aan een contract vast zit, dan is Occasion Lease van Maas-De Koning Lease wellicht iets voor jou. Ons aanbod bestaat uit de ruim 200 occasions die Maas-De Koning aanbiedt, tot ex leaseauto’s die zijn teruggekomen.

Voordelen

  • Snel leverbaar
  • Betrouwbare jonge auto’s
  • Aantrekkelijk tarief
  • Kortere looptijd ook betaalbaar

Daarom een occasion leasen:

Snel rijden

Veel van onze occasion voorraad staat al startklaar voor je. Daarom rijd je binnen twee weken al in je nieuwe auto. Super snel dus!

Aantrekkelijk tarief

De eerste afschrijving is al gedaan op een occasion en dit maakt jouw leasetarief dus extra aantrekkelijk. Zo houd jij geld over voor andere zaken.

Betaalbaar een kortere looptijd

We weten nu al dat het leasetarief van een occasion scherp is omdat de eerste afschrijving al achter de rug is.

Lage bijtelling

Op sommige occasions is een lagere bijtelling van toepassing. Deze korting maximaal maximaal 5 jaar na de eerste registratie van de auto geldig.

Veelgestelde vragen over Occasion Lease

Is een occasion leasen goedkoper?

Een occasion lease heeft een scherpere prijs dan het leasen van een nieuwe auto. De afschrijving is lager en je maandbedrag is ook minder dan bij een nieuwe leaseauto.

Wat zijn de voordelen van het leasen van een occasion?

Snel leverbaar
Betrouwbare jonge auto’s
Aantrekkelijk tarief
Kortere looptijd ook betaalbaar

Hoe zit het met de bijtelling bij Occasion Lease?

Op sommige occasions is een lagere bijtelling van toepassing. Deze korting maximaal maximaal 5 jaar na de eerste registratie van de auto geldig.

Full Operational Lease

Toch andere leasevorm?

Occasion Lease toch niets voor jou? Er zijn nog meer mogelijkheden. Misschien past Full Operational Lease, Netto Operational Lease, Shortlease of Flexibel Lease wel beter bij je.

Waarom zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease?

  • Geen grote investering in één keer
  • Geen zorgen over financiering
  • Verschillende leasevormen mogelijk
  • Fiscale voordelen
  • Lage rente
  • Maximale service
Audi A8 (3)

Occasion leaseofferte aanvragen

Om een leaseofferte voor een occasion voor je te kunnen maken hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvraag details

Extra componenten

Meer informatie over een occasion leasen?

De ervaren adviseurs van Maas-De Koning Lease helpen jou graag bij het uitzoeken welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Weet je als berijder al helemaal welke occasion je wilt rijden? Vul dan het formulier in, dan ontvang je van ons een voorstel op maat!

Liever persoonlijk contact?

Plan vrijblijvend iets in met een van de Maas-De Koning adviseurs om te ontdekken of we je kunnen helpen met jouw mobiliteitsbehoefte. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden, bijvoorbeeld in een persoonlijk gesprek bij jou (of bij ons) op kantoor, online via Teams of Google Meet of gewoon door een telefoongesprek. Wat jij prettig vindt.