Maak kennis met ons team

Naast onze collega’s van de berijderdesk bestaat de kern van Maas-De Koning Lease uit een team van jonge enthousiaste mensen. We zijn erg trots op de teamspirit die we iedere dag met elkaar op ons kantoor in Capelle en Gouda kunnen voelen en hopen dat je dat kan merken wanneer je met ons in contact bent.

Pieter van der Ree

Directeur

Mijn naam is Pieter van der Ree en ik werk sinds juni 2019 als directeur voor Maarten Autolease, nu Maas-De Koning Lease. Mijn favoriete leasewagen is de Audi A6 Avant, omdat ruimte en comfort hier samengaan. In het weekend ben ik langs de lijn te vinden om het voetbalteam van mijn zoon te coachen. Ik ben een enorme fan van het bourgondisch leven. Om de balans hierin te bewaren mag ik graag een rondje hardlopen en ben ik ook vaak op de fiets te vinden. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is dat ik dagelijks de provinciegrenzen van Gelderland en Utrecht achter me laat om in Zuid-Holland op kantoor aan te komen.

Bart van Wageningen

Senior Accountmanager

Mijn naam is Bart van Wageningen en ik werk sinds 2006 voor Maarten Autolease, nu Maas-De Koning Lease. Mijn voornaamste taken; interessante lease-aanbiedingen verkopen, begeleiding van bestaande klanten in alle mobiliteitsvragen en bovenal het leasen bij Maas-De Koning Lease tot een prettige ervaring maken. Mijn favoriete leasewagen is de ID.3. Omdat deze natuurlijk goed voor de bijtelling is, maar toch lekker rijdt. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan klussen, sleutelen en de familie. Iets wat je zeker nog over mij moet weten is dat ik graag de barbecue aansteek. Je kan mij op werkdagen vinden rondom ons kantoor in Capelle, maar ik kom ook graag bij je langs.

Mark Oosterwijk

Senior Accountmanager

Ik ben Mark Oosterwijk en sinds 2016 werkzaam in mijn rol als Salesmanager Leasing. Werken aan de ontwikkeling van het team en klantrelaties is waar ik energie van krijg. Ik werk vanuit opgedane ervaringen en sta met twee benen op de grond. Naast dat ik doelgericht ben en houd van een gezonde focus, creƫer ik graag een prettige ongedwongen sfeer zowel op kantoor als in de omgang met relaties. Verder is muziek mijn grote passie: ik luister graag naar muziek in allerlei stijlen van allerlei tijden en mag graag een concert of festival bezoeken. Ook speel ik zelf graag wat op een gitaar en ik lees graag een boek.

Wesley Bruins

Accountmanager

Mijn naam is Wesley Bruins. Ik ben sinds 2005 werkzaam in de automotive en sinds 2013 accountmanager. Vanuit mijn rol als accountmanager ben ik het vaste aanspreekpunt voor mijn relaties en adviseer en informeer tijdens onze samenwerking. Mijn relaties kunnen bij mij terecht met al zijn mobiliteitsvragen, en mocht ik het antwoord niet weten dan weet ik zeker dat we er met ons ervaren team er uiteindelijk wel gaan komen. Met afstand is de Porsche 911 Targa mijn favoriete auto. Het liefste breng ik tijd door met mijn gezin, regelmatig zoeken we de ruimte in Drenthe op en maken daar graag uitstapjes in de omgeving.

Daan van Krevelen

Accountmanager

Mijn naam is Daan van Krevelen en ik werk sinds januari 2020 voor Maarten Autolease, nu Maas-De Koning Lease. Je kunt mij bereiken voor alle mobiliteitsvraagstukken binnen jouw bedrijf. Mijn favoriete leasewagen is de Volkswagen Golf omdat hij alles in zich heeft, een compacte maar toch ruime auto met alle comfort. Mijn vrije tijd besteed ik graag met familie en vrienden en daarnaast ben ik regelmatig te vinden op de racefiets of in de sportschool. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is dat ik een echte PSV-supporter ben en daar dus ook om de week in het stadion zit.

Joris Maes

Accountmanager

Mijn naam is Joris Maes en ik werk sinds november 2021 als accountmanager voor Maas Leasing, nu Maas-De Koning Lease. Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar in de autobranche. Mijn favoriete leasewagen is de Volkswagen Golf 1.5TSI DSG R-Line Business. Het is een compacte wagen maar toch zeer ruim, het rijcomfort is subliem en voor de zakelijke rijders zeer interessant. In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig. Ik ga graag naar de sportschool, mountainbiken in het bos, hardlopen samen met mijn vrouw of op de golfbaan een balletje slaan. Iets wat je zeker over mij moeten weten is dat ik naast al het sporten graag ook tijd met mijn familie en vrienden doorbreng.

Jeffrey van der Roest

Accountmanager

Per 1 januari 2022 ben ik werkzaam bij Maas Leasing, nu Maas-De Koning Lease, met een eerdere baan als leaseadviseur op zak. Bij mij kan jij altijd terecht voor ieder mobiliteitsvraagstuk waarbij elke situatie anders is en vraagt om een eigen aanpak. Graag kijk ik met jou naar de beste oplossing voor jouw onderneming. Helemaal nieuw in de leasewereld? Ook dan kom ik graag langs of maken wij een afspraak om jou hierover te informeren en te adviseren. Ben jij hiernaar op zoek bel of mail mij dan gerust!

Reinier van der Toorn

Accountmanager

Mijn naam is Reinier van der Toorn en ik werk sinds januari 2018 voor Maarten Autolease, nu Maas-De Koning Lease. Je kunt mij bereiken als mobiliteitspartner in de breedste zin, mijn functie is accountmanager b2b. Mijn favoriete leasewagen zijn bedrijfswagens, het volledig ontzorgen en aansluiten op de wensen van de ondernemer geeft voldoening. Een bedrijfswagen is meestal een zichtbaar verlengstuk van het bedrijf. Iets wat je nog zeker over mij moet weten is dat mijn naam een Palindroom is, dat betekent dat je mijn naam van zowel links naar rechts als van rechts naar links kunt lezen. Dit ga je nu nooit meer vergeten..