Audi A8 (2)

Zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease

Zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease

Ben jij ondernemer en op zoek naar mobiliteit? Als MKB’er of ZZP’er kun je bij Maas-De Koning Lease uiteraard terecht voor al je mobiliteitswensen. Wij kijken samen met jou naar de best passende oplossing voor jouw bedrijf. Lease jouw zakelijke auto bij Maas-De Koning Lease. Bij Maas-De Koning Lease streven we niet alleen naar zakelijk succes, maar ook naar duurzaamheid. Ontdek onze milieuvriendelijke voertuigopties en leer meer over onze toewijding aan verantwoord ondernemen. Maas-De Koning Lease begrijpt verder dat elk bedrijf unieke eisen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om vlootbeheer, onderhoudsdiensten of verzekeringen, wij streven ernaar om jou de meest geschikte leaseopties te bieden. Kies daarom uit Full Operational Lease, Flexible Lease, Netto Operational Lease of kies ervoor om een Bedrijfswagen of een elektrische auto zakelijk te leasen. Onze leaseadviseurs helpen u graag bij het vinden van de beste leasevorm die bij u past. Bekijk ons aanbod en ontdek alles over zakelijk leasen!  

Volkswagen ID7

Hoe werkt zakelijk leasen?

Zakelijk Leasen is, zoals de naam als zegt, voor ondernemers. Hierbij hoef je als mkb’er of zzp’er geen grote investering te doen of een auto aan te schaffen. Onderhoudskosten, verzekeringen, schades en reparaties zitten bij je maandlasten inbegrepen. Met zakelijke lease rijd je een auto op de zaak zoals je dat veel in de volksmond hoort. De kosten zijn dus voor het bedrijf waar je werkt. Je betaalt een vast bedrag per maand aan ons als leasemaatschappij en wij regelen de rest voor je.

Waarom zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease?

  • Geen grote investering in één keer
  • Geen zorgen over financiering
  • Verschillende leasevormen mogelijk
  • Fiscale voordelen
  • Lage rente
  • Maximale service
Audi A8 (3)

Zakelijk leasen: welke vorm past bij jou?

Full Operational Lease

De populairste leasevorm in Nederland, en dat is niet zo gek want met Full Operational Lease bij Maas-De Koning Lease ben je volledig ontzorgt en verzekerd van onbezorgd autorijden. Je krijgt de beste service tegen een scherp en vast leasetarief per maand.

Netto Operational Lease

Een mooi alternatief voor Financial lease maar dan tegen een lagere rente, off balance en een optie tot koop in plaats van de verplichting tot koop.

Flexibel Lease

Medewerkers gaan onverwacht uit dienst en dan staat die mooie leaseauto op de parkeerplaats geld te kosten. Herkenbaar? Voorkom hoge kosten voor het voortijdig beëindigen van leasecontracten door een flexibel leasecontract af te sluiten.

Occasion Leasen

Leasen met de kop eraf? Dat kan bij Maas-De Koning Lease. En ook met onderhoud en reparaties in begrepen. Uit voorraad leverbaar, dus kan je al lekker snel met je “nieuwe” auto rijden.

Elektrisch Leasen

Lage onderhoudskosten, Subsidies, MVO, verbeterde actieradius, lage bijtelling: De voordelen van elektrisch rijden stapelen zich op en dus zie je steeds meer elektrische auto’s op de weg.

Bedrijfswagen Leasen

Ook voor het leasen van een bedrijfswagen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jaren lange ervaring in bedrijfswagens én de eventuele ombouw van voertuigen.

Nieuw: De leasefiets!

Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2024 bijzonder aantrekkelijk. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. En dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform kost de uitrol van een zakelijk fietsplan met Maas-De Koning Lease a Bike amper tijd. Zo heb je als werkgever binnen een mum van tijd gezondere en meer vitale werknemers. Lease a Bike is een dochteronderneming van Pon en heeft al ruim 5 jaar ervaring met zakelijke lease in Duitsland. Bij onze Oosterburen rijden al meer dan 20.000 werknemers op een leasefiets!

Misschien interessant voor jou?

Loading …

Veelgestelde vragen over zakelijk leasen

Wat is zakelijk leasen?

Zakelijk leasen is een financieringsmethode waarbij een bedrijf een auto least voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud en verzekering.

Wat houdt operational lease in?

Operational lease is een vorm van zakelijk leasen waarbij het leasebedrijf verantwoordelijk is voor alle bijkomende kosten, zoals onderhoud, verzekering, en afschrijving.

Wanneer kies je voor operational lease?

Operational lease is geschikt voor bedrijven die ontzorgd willen worden en flexibiliteit willen behouden zonder grote investeringen.

Wat is het verschil tussen operational lease en financial lease?

Het verschil tussen operational lease en financial lease is wie verantwoordelijk is voor bijkomende kosten en het eigendom van de auto.

Wat is beter operational lease of financial lease?

De keuze tussen operational lease en financial lease hangt af van bedrijfsbehoeften: gemak en flexibiliteit versus eigendomswens en financiële optimalisatie.

Zakelijk leasen doe je bij Maas-De Koning Lease

Snel en direct

Maas-De Koning Lease levert auto’s direct uit voorraad en heeft ook veel populaire modellen in bestelling staan. Daarom kun je snel instappen!

Eigen dealer

Maas-De Koning Lease is onderdeel van Maas-De Koning, dienstverlening zit dus in het bloed en de lijnen zijn kort zijn, dat werkt soepel en snel.

Beste deal

Je kan er vanuit gaan dat je bij Maas-De Koning Lease de beste deal krijgt! De beste prijs voor de juiste auto met de beste service en dienstverlening. Zonder verrassingen.

Peroonlijk

Je krijgt je eigen contactpersoon bij Maas-De Koning Lease en we willen je graag leren kennen! We zijn er ook om mee te denken bij het maken van beleid en het vinden van oplossingen op mobiliteitsvraagstukken.