Volkswagen ID7

Zakelijk leasen

Ben jij ondernemer en op zoek naar mobiliteit? Als MKB’er of ZZP’er kun je bij Maas-De Koning Lease terecht. Samen met jou gaan wij kijken naar de best passende oplossing voor jouw bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden in zakelijk leasen, wij adviseren jou hier graag in.

Volkswagen ID7

Hoe werkt zakelijk leasen?

Zakelijk Leasen is, zoals de naam als zegt, voor ondernemers. Hierbij hoef je als mkb’er of zzp’er geen grote investering te doen of een auto aan te schaffen. Onderhoudskosten, verzekeringen, schades en reparaties zitten bij je maandlasten inbegrepen. Met zakelijke lease rijd je een auto op de zaak zoals je dat veel in de volksmond hoort. De kosten zijn dus voor het bedrijf waar je werkt. Je betaalt een vast bedrag per maand aan ons als leasemaatschappij en wij regelen de rest voor je.

Offerte aanvragen
Volkswagen ID7

De voordelen van zakelijk leasen bij Maas-De Koning Lease

  • Geen grote investering in één keer
  • Geen zorgen over financiering
  • Verschillende leasevormen mogelijk
  • Fiscale voordelen
  • Lage rente
  • Maximale service

Zakelijk leasen: welke vorm past bij jou?

Full operational lease

De populairste leasevorm in Nederland, en dat is niet zo gek want met Full Operational Lease bij Maas-De Koning Lease ben je volledig ontzorgt en verzekerd van onbezorgd autorijden. Je krijgt de beste service tegen een scherp en vast leasetarief per maand.

Netto operational lease

Een mooi alternatief voor Financial lease maar dan tegen een lagere rente, off balance en een optie tot koop in plaats van de verplichting tot koop.

Flexibel lease

Medewerkers gaan onverwacht uit dienst en dan staat die mooie leaseauto op de parkeerplaats geld te kosten. Herkenbaar? Voorkom hoge kosten voor het voortijdig beëindigen van leasecontracten door een flexibel leasecontract af te sluiten.

Occasion leasen

Leasen met de kop eraf? Dat kan bij Maas-De Koning Lease. En ook met onderhoud en reparaties in begrepen. Uit voorraad leverbaar, dus kan je al lekker snel met je “nieuwe” auto rijden.

Elektrisch leasen

Lage onderhoudskosten, Subsidies, MVO, verbeterde actieradius, lage bijtelling: De voordelen van elektrisch rijden stapelen zich op en dus zie je steeds meer elektrische auto’s op de weg.

Bedrijfswagen leasen

Ook voor het leasen van een bedrijfswagen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jaren lange ervaring in bedrijfswagens én de eventuele ombouw van voertuigen.

Zakelijke Leaseofferte aanvragen

Okay, we gaan een mooie aanbieding voor jouw nieuwe leaseauto maken. Om dat te doen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Auto gegevens

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Jouw gegevens

Aanvraag details

Extra componenten