Full operational lease: Onbezorgd leasen

Full Operational Lease

Onbezorgd leasen tegen een aantrekkelijk tarief

Kies voor Full Operational Lease

Het is de populairste zakelijke leasevorm in Nederland, en dat is niet zo gek want met Full Operational Lease bij Maas-De Koning Lease ben je volledig ontzorgt en verzekerd van onbezorgd autorijden. Je krijgt de beste service tegen een scherp en vast leasetarief per maand.

Full Operational Lease offerte aanvragen

De voordelen

  • Maximale service
  • Lage rente
  • Vast maandtarief
  • Kosten zijn aftrekbaar
  • Geen zorgen over financiering

Risico’s? Afgedekt.

De grote risico’s zijn door Maas-De Koning Lease overgenomen als je kiest voor Full Operational lease. Denk eens aan hoge kosten voor onverwachte reparaties of tegenvallende resultaten bij verkoop of inruil van de auto (restwaarde
risico). Hierover hoef je met deze leasevorm van
Maas-De Koning Lease niet wakker te liggen en dat voelt goed.

Financiën? Ook geregeld.

Je hebt geen zorgen over de aanschafkosten of onderhandeling, dat regelen wij allemaal voor je. Maas-De Koning Lease is eigenaar van de leaseauto en dus is de investering van de auto geactiveerd op de balans van Maas-De Koning Lease, zo houdt jouw onderneming meer werkkapitaal beschikbaar om te investeren in andere zaken. Hierdoor is de administratie zowel in tijd als qua uitvoering eenvoudig te doen.

Verzekerd van onbezorgd leasen.

Alle belangrijke autokosten die bij autorijden horen, zijn bij Full Operational lease inbegrepen. Dus kosten voor wegenbelasting, onderhoud & reparaties, vervanging van banden én een verzekering met All-Risk dekking zijn inbegrepen in een vast leasebedrag per maand. En dat is heel erg prettig want zo weet je altijd precies waar je qua autokosten de komende jaren aan toe bent.

Full Operational Lease

Toch andere leasevorm?

Full Operational Lease toch niets voor jou? Er zijn nog meer mogelijkheden. Misschien past Flexibel Lease, Financial lease, Shortlease, Netto Operational Lease of Occasion Lease wel beter bij je.


Full Operational Lease offerte aanvragen

Okay, we gaan een mooie aanbieding voor je maken. Om dat te doen hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Auto gegevens

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Jouw gegevens

Aanvraag details

Extra componenten