Leasevormen bij Maas Leasing

Alle leasevormen

Alle leasevormen: de verschillende kenmerken en voordelen uitgelegd

Waarschijnlijk heb je wel al een idee van wat leasing is maar er zijn een aantal verschillende leasevormen. Elke leasevorm heeft zijn eigen kenmerkende voordelen die voorzien in een goede invulling van een specifieke mobiliteitsbehoefte. Van Full Operational lease, Flexibel Lease, Financial lease, Shortlease, Private Lease tot Netto Operational lease, we informeren je op deze pagina graag over de verschillen en de voordelen van iedere leasevorm.

Leasevormen van Maas Leasing

Full operational lease

De populairste leasevorm in Nederland, en dat is niet zo gek want met Full Operational Lease bij Maas-De Koning Lease ben je volledig ontzorgt en verzekerd van onbezorgd autorijden. Je krijgt de beste service tegen een scherp en vast leasetarief per maand.

Meer weten
Leasevormen bij Maas Leasing

Shortlease

Snel een representatieve auto tegen een vast maandtarief, maar zonder dat je er jaren aan vast zit? Dan is shortlease wellicht wat je zoekt.

Meer weten

Occasion lease

Leasen met de kop eraf? Dat kan bij Maas-De Koning Lease. En ook met onderhoud en reparaties in begrepen. Uit voorraad leverbaar, dus kan je al lekker snel met je “nieuwe” auto rijden.

Meer weten
Onbezorgd leasen

Flexibel lease

Medewerkers gaan onverwacht uit dienst en dan staat die mooie leaseauto op de parkeerplaats geld te kosten. Herkenbaar? Voorkom hoge kosten voor het voortijdig beëindigen van leasecontracten door een flexibel leasecontract af te sluiten.

Meer weten

Private lease

De snelst groeiende leasevorm van Nederland en dat is niet zo gek. We betalen tegenwoordig liever voor het gebruik dan voor het bezit. Bij Maas-De Koning Lease kun je geen Private Lease contract afsluiten, maar bij onze collega’s van Maas Autogroep kun je wel terecht voor Private Lease van een Audi, Volkswagen, SEAT of Škoda.

Zakelijk een auto leasen

Netto operational lease

Een mooi alternatief voor Financial lease maar dan tegen een lagere rente, off balance en een optie tot koop in plaats van de verplichting tot koop.

Meer weten

Financial lease

In basis is dit een financiering waarbij je een vast maandbedrag betaalt voor afschrijving en rente. Maas Leasing biedt geen financial lease aan.