Occasion Lease

Snel rijden, tegen aantrekkelijk tarief

Occasion Leasen

Als je op korte termijn een goede en representatieve auto nodig hebt, maar liever niet teveel betaalt of lang aan een contract vast zit, dan is Occasion lease van Maas-De Koning Lease wellicht iets voor jou. Ons aanbod bestaat uit de ruim 200 occasions die Maas-De Koning aanbiedt, tot ex leaseauto’s die zijn teruggekomen.

Voordelen

  • Snel leverbaar
  • Betrouwbare jonge auto’s
  • Aantrekkelijk tarief
  • Kortere looptijd ook betaalbaar

Daarom een occasion leasen

Snel rijden met een Maas-De Koning Occasion

Veel van onze voorraad staat al startklaar voor je, en daarom rijd je binnen twee weken al in je nieuwe auto.

Betaalbaar een kortere looptijd

We weten nu al dat het leasetarief van een occasion scherp is omdat de eerste afschrijving al achter de rug is. Je kan natuurlijk ook voor kiezen voor een kortere looptijd tegen een meer regulier tarief.

Aantrekkelijk tarief

De eerste afschrijving is al gedaan op een Occasion van Maas-De Koning Lease en dit maakt jouw leasetarief dus extra aantrekkelijk. Zo houd jij geld over voor andere zaken.

Lage bijtelling

Op sommige occasions van Maas-De Koning Lease is een lagere bijtelling van toepassing waarvan jij dus kan profiteren! De korting op bijtelling duurt tot maximaal vijf jaar na de eerste registratie van de auto.


Occasion leaseofferte aanvragen

Om een leaseofferte voor een occasion voor je te kunnen maken hebben we een aantal gegevens van je nodig die je hieronder invult. Je ontvang onze aanbieding dan binnen 24 uur (behalve als je de aanvraag doet in het weekend, dan ontvang je de aanbieding op maandag).

"*" geeft vereiste velden aan

Aanvraag details

Extra componenten